Lovci Marmelada Paket Domača potica Domače sladice
Lovci Marmelada Paket Domača potica Domače sladice
DODATNA PONUDBA


ADRENALINSKI ŠPORTI

V času preživljanja počitnic vam skupaj s športnimi agencijami  lahko pomagamo aktivno doživeti naše kraje (kajak, rafting, jadralno padalstvo itd.).  Seveda vam ob tej priložnosti športne agencije nudijo popust.
IZPOSOJA GORSKIH KOLES

Sončne dneve lahko izkoristite tudi za kolesarjenje. Na svoj račun vsekakor pridejo gorski kolesarji, saj gorskih poti s čudovitimi razgledi ni malo.

Na kmetiji si lahko izposodite 5 koles s čeladami ter informacije o kolesarskih poteh. Dve kolesi sta polnovzmeteni, tri kolesa pa so vzmetena samo spredaj.

Na kmetiji je možno po predhodnem dogovoru naročiti tudi kolesarjenje pod strokovnim vodstvom.

Z vodnikom boste kolesarili po čudovitih poteh Matajurja, si ogledali planino, poizkusili sir, skuto ter uživali v čudovitem razgledu, ki vam ga ponuja narava.

Sodelujemo s Kolesarskih klubom Soča in kolesarjem Valterjem Bonča, ki je omogočil naši kmetiji izposojo gorskih koles. Veseli smo, da smo lahko eden izmed sponzorjev omenjenemu klubu.

POPUSTI ZA ČLANE LOVSKE ZVEZE SLOVENIJE
Člani Lovske zveze Slovenije imate 10 % popust za nočitev na naši kmetiji. Popust je veljaven ob predložitvi lovske izkaznice.


DODATNI POPUSTI
Ob nočitvi na naši kmetiji nudimo obiskovalcu popust pri ogledu Kobariškega muzeja in popust za parkirnino ob reki Nadiži.


NAROČILO POTIC , DROBNEGA PECIVA, PIŠKOTOV, KRUHA IN TESTENIN
Nudimo vam pestro izbiro domačih potic, piškotov in peciva raznih oblik in okusov,  po naročilu , za vse priložnosti (obhajila, birme, poroke, zaključene družbe…)
Možna dostava na želeno mesto.


Za več informacij pokličite na 041 294 637 (Tina).